Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Συναντήσεις κ. Φιλίππου Ρούτζιου με κατοίκους της Βραχογοραντζής και Κάτω Επισκοπής.



Δίπλα στους κατοίκους όλων των χωριών της Άνω και Κάτω Δρόπολης, αλλά και του Πωγωνίου βρίσκεται διαρκώς ο υποψήφιος βουλευτής του ΕΕΜΜ - MEGA για την Περιφέρεια Αργυροκάστρου  κ. Φίλιππος Ρούτζιος. Αφουγκράζεται τα προβλήματα, τις ανάγκες των χωριών και εκθέτει  τους στόχους του και του Κόμματός του  για την ανάπτυξη της περιοχής. Μεταδίδει τις σκέψεις του για τη λύση διαφόρων προβλημάτων,  αλλά και για την αντιμετώπιση της καθημερινότητάς, την επόμενη μέρα των εκλογών.

Οι κάτοικοι της Μαύρης Ρίζας τον περίμεναν πολύ θερμά και συζήτησαν μαζί του εφ' όλης της ύλης.

Στη Βραχογοραντζή
Ο κ. Φίλιππος Ρούτζιος συναντήθηκε με κατοίκους της Βραχογοραντζής και αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του Κόμματός του. Οι Βραχογοραντζινοί αφού τον άκουσαν προσεχτικά του έθεσαν το ιδιοκτησιακό και περιουσιακό πρόβλημα με τους αγάδες και τα πλαστά έγγραφα που θέλουν να πάρουν τις περιουσίες τους για τεκέ.


Επίσης αναφέρθηκαν στο άθλιο δρόμο για το χωριό τους, στο εγκαταλειμμένο κέντρο πολιτισμού και τόνισαν ότι πρέπει να τιμηθούν με ελληνική επιγραφή οι πεσόντες του 1943.


Στην Κάτω Επισκοπή
Με τους κατοίκους της Κάτω Επισκοπής συναντήθηκε ο υπ. Βουλευτής κ. Ρούτζιος όπου 
συζήτησε από κοντά τα θέματα που τους απασχολούν, θέτοντας τις προτεραιότητες και τις προτάσεις του ΕΕΜΜ που απαντούν στο νέο πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται. Συγκεκριμένα, ο κ. Ρούτζιος τόνισε πως «προχωρούμε με ξεκάθαρες προτεραιότητες, με συγκεκριμένες προτάσεις και παρεμβάσεις, στα ζητήματα που αφορούν περισσότερο τα εθνικά μας δίκαια και την καθημερινότητά μας."

Κι εδώ οι ηλικιωμένοι είναι ανήσυχοι με το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το κόψιμο των συντάξεων του ΟΓΑ και αναφέρθηκαν στην έλλειψη ιατρού, νοσοκόμας και στην έλλειψη συγκοινωνίας( λεωφορειακής γραμμής)  με το κέντρο

Σήμερα ο κ. Ρούτζιος περιοδεύει στο Πωγώνι.

3 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία! Αυτό θα πεί θέληση για δουλεία, ο άνθρωπος πήρε τα χωριά να ακούσει τα προβλήματα των γερόντων δεν είναι συκοφάντης και αλήτης σαν τον καφετζή με το τσιράκι του τον Τσάμη που ξέρουν μόνο να λασπολογούν. Τσαμόπουλο έρχονται μηνύσεις το καφενείο θα μεταφερθεί στο Κορυδαλλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Φίλιππα. Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΗΓΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή