Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Να επιστρέψει στην εργασία της η καθηγήτρια του Τεχνικού Λυκείου Μεσοποτάμου, Ουρανία Τόλη.


Διαμαρτυρόμαστε για την άδικη, εκδικητική και καταχρηστική απόλυση της νεαρής εκπαιδευτικού Ουρανία Τόλη, η οποία είναι  τρίτη στη λίστα του Κόμματος των Ελλήνων στην Περιφέρεια Αργυροκάστρου. Η καθηγήτρια πληροφορικής εργαζόταν στο τεχνικό λύκειο του Μεσοποτάμου  και ο διευθυντής Θωμάς Ντάλλας την απέλυσε ξαφνικά.
Στη δικαιολογία του διευθυντή ότι  δεν μπορεί ένας καθηγητής να διδάσκει μάθημα και να είναι ταυτόχρονα υποψήφιος κάποιου κόμματος, απαντάμε ότι το «δύο μέτρα και δύο σταθμά», να μην εφαρμόζεται μόνο για τους πολιτευτές του Κόμματος ΕΕΜΜ, αλλά και του ΚΕΑΔ. Και είναι γνωστό σε όλους ότι υπάρχουν και  άλλοι που εργάζονται σ’  αυτό το ίδρυμα της εκκλησίας  όπου πολιτεύονται με το ΚΕΑΔ ή άλλα κόμματα. Η θέση της Εκκλησίας να είναι ξεκάθαρη για όλους.
Σαν υποψήφιοι βουλευτές, εργαζόμενοι, καθηγητές και άνθρωποι θεωρούμε την απόλυσή της σαν μια τιμωρία, επειδή η καθηγήτρια πολιτεύτηκε με το ΕΕΜΜ.
Πιστεύουμε, ότι κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να πετάγεται σαν σκουπίδι, κανένας δεν πρέπει να διώκεται λόγω πολιτικών πεποιθήσεων και αρεσκείας.
Τέλος, είμαστε και εμείς άνθρωποι που μετά τις σπουδές μας ξεκινήσαμε την ζωή μας γεμάτοι όνειρα και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να καταστρέψει τα όνειρά μας, τσαλαπατώντας την αξιοπρέπειά μας.
Γι’ αυτό, ζητάμε την ανάκληση της απόλυσης της καθηγήτριας Ο. Τόλη και την άμεση και κανονική επιστροφή στην εργασία της.

Οι Υποψήφιοι Βουλευτές Περιφέρειας Αργυροκάστρου με το Κόμμα ΕΕΜΜ - MEGA

Φίλιππος Ρούτζιος
Κώτσιος Κώττης
Γιώργος Γιάννης
Ανίσα Ευθύμη
 

2 σχόλια:

  1. αφού θα γίνει βουλευτίνα το δασκαλίκι τη να το κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ayto einai na paei na bgazei to psomaki tis kai na rxetai o kathe mpetsis kai ntoules kai na se apolyoun me to etsi thelw, alla pisw exei i axlada tin wra

    ΑπάντησηΔιαγραφή